Hikayemiz nasıl başladı?

1985 yılında Kayseri’de doğdum ve 13 yaşında baba mesleği olan restoran işine Sultanyar Kebapçısında başladım. 17 yaşında hayalini kurduğum ve bu işin kalbi olan mutfağa yani aşçılığa giriş yaptım. O günden itibaren hep öğrenmeyi ve kendimi geliştirmeyi amaç edinerek devam ettim. 17 yaşımda döner ve kebap üzerine ustalık yaparken Antalya’nın ilk süt kuzu kokoreç yapan işletmesinde ustalığa başladım. Aynı işletmede bulunan ve İzmir’den gelen ustamla beraber kendimizi geliştirmeye de devam ettik.

Bu sırada askerlik görevim geldiği için askerliğe başladım fakat burada da mesleğimi devam ettirdim. Özel olarak seçilerek Ankara Jandarma Sosyal Tesisleri’nde General aşçılığı yaptım. Buna ek olarak 3 kere MGK yemeğinde görev aldım. Askerlik görevimin bitmesiyle beraber turizm sektörüne giriş yapmaya karar verdim. Alakart Şefliği ve Suos Şefliği yaptıktan sonra yurtdışı maceram başladı. İlk Mısır olmak üzere Kazakistan, Katar ve Cezayir’de toplamda 9 yıl boyunca tecrübe yaşadım ve mesleğimi yurtdışında da tanıtma ve yapma şansını yakaladım.

2019 yılında evlendim ve eşimle beraber Antalya’ya yerleşme kararı aldık. Eşimi desteği ve yardımıyla Antalya’da Okan Usta adı altında faaliyete başladık. Yılların getirdiği tecrübe ve birikim ile beraber kısa sürede adımızdan söz ettirmeyi başararak Antalya’nın bilinen restoranları arasına girdik. Ayrıca kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla da müşteri yelpazemizi ve memnuniyetini üst seviyelere çıkardık. Okan Usta markası olarak her gün kendimizi geliştirmeye ve sizlere leziz tatlar sunmaya devam ediyoruz. Kısa vadede yer alan amaçlarımızdan olan şubeleşme amacımızı gerçekleştirerek daha fazla müşteriye bu lezzetleri ulaştırmak istiyoruz. Ayrıca Okan Usta markası olarak farklı restoran ve işletmeler ile Antalyamıza kaliteli hizmetler sunma amacındayız.